Kamper

Norsk Topphockey

 

Viktig trepoenger med hjem fra Plankebyen

Etter to kamper med skuffende prestasjoner kjennes det godt å slå fast at Oilers lignet på Oilers i Stjernehallen torsdag kveld. Borteseieren over serielederen kom som et resultat av herlig innsats, stram defensiv, solid keeper og hodet kaldt i de avgjørende situasjonene. Nå fester vi setebeltet og gleder oss til party mot Vålerenga i DNB Arena!

 

Så får vi se hva helseminister Høie og resten av regjeringen tillater av tilskuere lørdag kveld. Spennende blir det garantert.

Mot Stjernen ble det til slutt guttas tålmodighet og sug etter å vinne som avgjorde. Det relativt målfattige oppgjøret manglet nemlig ikke dramatikk foran noen av målene. Oilers dominerte riktignok skuddstatistikken, men det manglet heller ikke på muligheter for hjemmelaget. Ikke minst da de tok ut keeper og jaget utlikning i sluttminuttene.

Og da blir gjerne bakerste mann gamewinneren? Henrik Holm sto i alle fall en herlig kamp mot moderklubben og ble kåret til Oilers BB av den lokale kampjuryen.

Du finner alle tall og fakta fra oppgjøret på HockeyLive. 

Gutta tok alle poengene med seg hjem da de møtte serieleder Stjernen i Fredrikstad torsdag kveld. Nå venter lørdagsfest mot Vålerenga i DNB Arena. (foto: oilers.no)