Viktige poeng i boks

Oilers tok sin femte strake seier da Grüner ble slått 8-0 i DNB Arena. Åtte forskjellige målscorere bidro til en fin kveld for hjemmelaget som befestet posisjonen på toppen av tabellen. Fire scoringer i poweplay noteres også med glede fra en kamp som aldri ble spennende. Til det var det for stor forskjell på lagene.

I den første perioden brukte Oilers noen minutter på å få maskineriet igang. Hjemmepublikummet fikk vente åtte minutter før kveldens første mål var et faktum, da Tommy Kristiansen satte pucken i mål med det som må kunne kalles et lompeskudd.

Det ble målrikt da Oilers var vertskap for Grüner i DNB Arena tirsdag kveld. Her feirer Thomas Berg-Paulsen kampens femte scoring tidlig i midtperioden. (foto: Oddmund Sola)

Det viste seg å være akkurat det hjemmelaget trengte for å komme skikkelig igang. i tur og orden økte Hoff, Klavestad og Bordson ledelsen. De fire målene ble faktisk scoret på 3 minutter og 3 sekunder, så målhornet i DNB Arena fikk virkelig kjørt seg midtveis i perioden. Både Hoff og Klavestads mål ble scoret i overtall, noe som nok var spesielt gledelig for Bjorkstrand og co på oilersbenken.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Etter kveldens første hvil gikk det mindre tid før Grüner-nullen sprakk. Thomas Berg-Paulsen gjorde en fin enkeltmannsprestasjon da han dro seg inn foran mål og satte pucken i mål. Neste scoring var ikke mindre pen den heller, da Klavestad serverte hockeysnop og spilte Karlsen fri med en nydelig tversoverpasning som særpingen satte sikkert i mål. Dan Kissel økte ledelsen i overtall mot slutten av perioden, og stemingen var god i kulturhuset på Tjensvoll.

Den tredje perioden bar preg av at begge lag gledet seg til middag i Legenden etter kamp, og bød kun på ett mål. Lefebvre smalt inn et slagskudd i overtall mot slutten av kampen da Oilers fikk spille 5 minutter i overtall etter at gjestenes Berg ble sendt i dusjen for en charging på Berg-Paulsen.

Kampen ebbet ut med 8-0 på kuben, og Oilers kan se videre mot neste kamp som er allerede på torsdag, hjemme mot Ringerike. Ellers var det positivt å ta med seg at Joona Partanen sto en solid kamp bakerst. Hverken på straffeslag, breakaways eller trippelsjanser i overtall klarte Grüner å overliste sisteskansen, som dermed kan ta med seg en shutout inn i serieinnspurten.