Kamper

Norsk Topphockey

 

#10årmedverdighet

Du har sikkert møtt dem før. I sentrumsgatene. På kjøpesenterne. De selger ASFALT over hele Rogaland, gatemagasinet som feirer 10-årsjubileum til våren. Nå får du treffe dem i DNB Arena også. På kampen mot Stjernen har de stand utenfor Oilersshoppen. Magasinet får også 50 000 kroner i julegave av Oilersspillernes Veldedighetsfond, som følge av at samtlige spillere får sin puck på puckveggen. Vi kaller prosjektet #10årmedverdighet og inviterer hele Oilersfamilien til å være med og støtte Asfalts viktige arbeid. 

Det første nummeret av ASFALT kom ut 1. april 2009. Magasinet selges av mennesker med ruserfaring, og som er i en vanskelig livssituasjon. Selgerne kjøper bladet for kr. 50,- og selger det videre for kr. 100,-  Mellomlegget beholder selgeren som lønn. Gatemagasinet ASFALT ønsker på denne måten å gi medmennesker en mulighet til å skaffe seg en inntekt på en verdig måte. En måte som bidrar til å gi et fotfeste, økt selvbilde og livskvalitet, og som gjør at en kan føle seg som en del av noe større.

ASFALT ønsker å skape forståelse og dialog mellom ulike sosiale grupperinger, og samtidig bidra til å rive ned en del av samfunnets fordommer. Oilersspillernes Veldedighetsfond heier på selgernes arbeid, og vil markere sin støtte inn mot magasinets 10-årsjubileum våren 2019.

Gatemagasinet Asfalt driver et fantastisk arbeid over hele Rogaland. Våren 2019 feirer de 10-årsjubileum. (foto: fra Asfalts arkiv)

Send mail til Kjetil Garvik på kjetil.garvik@oilers.no for å bestille puck og gi ditt bidrag til Gatemagasinet Asfalt. 

Mailen merkes Puckveggen.

Bestillingen må inneholde informasjon om valg av sølvpuck (1000kr) eller gullpuck (2000kr), samt navn og hilsen som skal skrives på pucken. Som en del av bestillingen mottar du en dublett av pucken i pen display box som et personlig minne.