Kamper

Norsk Topphockey

 

Anders tilbake på laget

Anders Tangen Henriksen har signert for Oilers foran sesongen 2021/22. Andy er dermed tilbake i hjembyen etter tre år på østlandet, og skal spille for klubben han så langt står bokført med 166 kamper for.

 

Kvernevik-karen kom tilbake til Stavanger etter to år ved NTG i Asker sommeren 2013 og fikk sin oilersdebut mot Lillehammer i Kristins Hall samme høst. Sesongen 2018/2019 gikk turen til Ringerike, før det ble to år i blått for Sparta. Nå er han altså tilbake i DNB Arena.

– Jeg er superfornøyd og stolt over å skulle bære drakten til Oilers igjen, forteller Anders til oilers.no. Han gleder seg også stort til å spille foran hjemmepublikum i DNB Arena.

– Det er vel det alle lengter mest etter nå. Å få spille med tilskuere på tribunen igjen. Jeg krysser fingre for at det skjer snart. Det blir stort å ha oilerssupporterne i ryggen, sier løperen som har rukket å bli 26 år gammel. Han har naturlig nok blitt en mer erfaren spiller siden sist han spilte for klubben.

– Jeg føler meg nok edre rustet nå, ikke minst tryggere på meg selv og egne egenskaper. De siste sesongene har jeg også utviklet meg gjennom å spille i litt andre roller enn jeg hadde forrige periode i Oilers, sier Anders. Høy arbeidskapasitet og intensitet i spillet er likefullt varemerket ennå, sier Anders.

Han ser ingen grunn til ikke å ha høye mål for sesongen som kommer.

– Oilers skal kjempe i toppen. Helt klart. Alltid spennende å se hva som kommer av importer, men stammen i laget er bra. Vi har definitivt noe på gang, avslutter Anders Tangen Henriksen til oilers.no.

Statistikk for Anders i Oilers så lagt kan du lese på #oilersstats.

Du finner oppdatert status for lagbygget 2021/2022 på denne linken.

Anders Tangen Henriksen er tilbake i DNB Arena og skal spille for Oilers sesongen 2021/2022. (foto: Trude Halseth Arnes)