Kamper

Norsk Topphockey

 

#åretskulestekamp

Vil du oppleve idrettsglede som går utenpå det meste? Få med deg en kamp hvor alle er vinnere? Da skal du ta turen til DNB Arena søndag. Det er klart for Superlaget vs Oilers. Årets kuleste kamp. Nedslepp 15.30. Gratis inngang.

Oilers fikk som kjent en etterlengtet seier mot Stjernen i EHL lørdag. Gutta sliter imidlertid med styrespillet til Superlaget og stortapene har kommet på rekke og rad de seneste sesongene. Det er vel neppe en oddsbombe om de får så hatten passer også denne søndagen.

Siste tango for Tommy

«It takes two to tango» er det et ordtak som heter. Det kanskje fineste danseparet i Oilersfamilien de seneste 10 årene har vært Tommy Kristiansen og Superlaget. Gjensidig kjærlighet og masse moro!

Som de fleste vet tvinges Tommy til å legge opp midtveis denne sesongen. Det gjenstår imidlertid en dans. En av norsk hockeys største profiler gjennom tidene skal vinne ytterligere et trofe. Han leder Superlaget mot sine lagkamerater i Oilers søndag ettermiddag.

Dette skal du for alt i verden ikke gå glipp av.

Kanskje du så NRKs innslag med Tommy og Super-Ane torsdag? Klikker du på bildet under kan du i alle fall se det på ny. Du finner innslaget snaut ni minutter ut i sendingen.