Kamper

Norsk Topphockey

 

Breddehockeykampen 2016

Også denne høsten har Oilers valgt ut en kamp hvor byens breddehockey får spesiell oppmerksom. Torsdagens oppgjør mot Kongsvinger er Breddehockeykampen 2016. Vi ønsker våre venner i Stavanger Hockey spesielt velkommen i DNB Arena og håper publikum får med seg mye informasjon om det mangfoldige og inkluderende arbeidet klubben driver.

Stavanger Hockey er med sine rundt 1300 medlemmer landets soleklart breddehockeyklubb. Logisk nok mener klubbens daglige leder Vidar Are-Ekstrøm.

– Ettersom vi har samlet hele breddetilbudet i en såpass stor by og hockeyregion som Stavanger blir det slik. Dermed har vi et mangfold av lag i klubben. Hvert av dem sin egen minibedrift. Som det det er daglig leders jobb å koordinere, sier Vidar med et smil.

Engasjement og energi

Heldigvis er han omgitt av mye entusiasme .

– Jeg har erfaring som både tennispappa, cheerleaderpappa og fotballpappa. Hockeyen trumfer derimot det meste når det kommer til engasjement. Stavanger Hockey er virkelig en bredspektret klubb hvor massevis av folk gir av seg selv, forteller daglig leder, som trekker frem mangfold på spørsmål om hva han synes preger klubbens egenart.

– Vi er kanskje litt unorske. Ingen breddeklubber har flere jenter enn oss, eller variasjon når det kommer til etnisk bakgrunn. Vi har flere hockeyskoler, også for voksne. Vi har Superlag. I det hele tatt en flott miks, sier Vidar.

Vidar Are-Ekstrøm er daglig leder i Stavanger Hockey, landets største breddehockeyklubb. På kampen mot Kongsvinger torsdag kan du bli bedre kjent med arbeidet de driver. (foto: Kjetil Garvik)

Torsdag treffer du altså på dem i DNB Arena. Det har du forresten gjort lenge, ettersom Stavanger Hockey srår for 50/50-lotteriet på kampene.

– Jeg kunne sagt mye lotteriet. Det er en viktig aktivitet for oss. Vi skal derimot ta et løft på det i romjula, så vi kjører ikke noe ut over det vanlige på Breddehockeykampen. Oilerspublikummet møter derimot klubben gjennom aktiviteter, for eksempel ulike stands rundt i arenaen. Litt quiz med premier kjører vi også. Målet er å vise frem det brede tilbudet Stavanger Hockey står for til publikum, avslutter Vidar Are-Ekstrøm til oilers.no.

Du kan lese mer om landets største breddehockeyklubb på Stavanger Hockeys hjemmeside.