Kamper

Norsk Topphockey

 

De beste oilersbildene fra 2016 er kåret!

«Oilersåret i bilder» ble denne gang lagt til Instagram og hele Oilersfamilien var invitert med til å delta med bilder og meninger.

Blant våre nominerte var det liten tvil om hvilket bilde som stakk av med bestenoteringen. Oddmund Solas bilde av Tommy Kristiansen som faller på kne og feirer sesongens seriegull etter å ha slått Vålerenga på Jordal er Oilersbildet 2016!

Vi trakk en vinner av bord til fire i Restaurant Legenden på BamseBonanza blant dem som stemte bildet frem. Vinneren ble Torbjørn Hellestø. Vi gratulerer!

Gamle Jordal er snart historie. Vi rakk å avgjøre en tittel i den nedslitte OL-arenaen før riving, da seriegullet ble endelig sikret der forrige vinter. Spør @tomk15 om det smakte godt! (foto: Oddmund Sola)

Vi kåret også en vinner blant bilder sendt inn av våre følgere. Lene Gimnes’ bilde av Trym Gimnes-Jensen og Petter Røste Fossen på Halloweenkamp i DNB Arena stakk av med prisen.

Premien er bord til fire i Legenden under toppoppgøret mot Lørenskog 28. januar. Vi gratulerer Lene og Trym.

Ingen tvil om hvem som var tøffest her av Trym og Petter, men i råskap ruler du @rostefossen (foto: Lene Gimnes)

Under ser du de fire bildene som kom tettest på Tommys gullfeiring fra Jordal i kåringen.

Om du vil se alle våre nominerte bilder samt innsendte forslag fra våre følgere ligger dette på Instagram merket #oilersåret2016.

Vi delte drømmen. Og klarte det. Denne gang i hvitt. Lørenskog Ishall 15. april. (foto: Kjetil Garvik)
22. februar er det klart for McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)
Oilers' nye center Mark Van Guilder (i midten) kunne feire jul som poengkonge i GET-ligaen. Grei start for #29. (foto: Oddmund Sola)
Oilersfamilien fikk også denne høsten 2016 oppleve Lysekampen i DNB Arena. Utvilsomt blant årets visuelle høydepunkt. (foto: Oddmund Sola)