Kamper

Norsk Topphockey

 

Drømmedag med Roughnecks

Et nytt samfunnsrettet prosjekt er på gang i Oilersfamilien. Denne gang i regi av av supporterklubben. De kaller det «En drømmedag med Roughnecks». Ønsket er å kunne gi noen som trenger det litt ekstra en dag til glede og oppmuntring i DNB Arena.

Prosjektet er fremdeles i støpeskjeen. Ambisjonen er å gjennomføre første drømmedag under kvartfinalene i vårens NM-sluttspill, og videre arrangere en per halvår i sesongene som kommer.

Respons på utfordring

Initiativet fra Roughnecks er blant annet en respons på et innspill under forrige årsmøte. Styreleder Tore Christiansen og Oilers’ samfunnskontakt Kjetil Garvik utfordret supporterklubben på å velge et samfunnsrettet prosjekt, i tråd med klubbens verdiplattform.

– Vi håper å kunne gjøre dette en uforglemmelig opplevelse for dem som deltar. Hva en drømmedag inneholder vil variere alt etter hvem den arrangeres for, sier Roughnecks’ leder Geir Svendsrud når oilers.no treffer ham sammen med styremedlem Trude Helen Thorvaldsen for en prat om saken.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Klart for Drømmedag med Roughnecks. Oilers' samfunnskontakt Kjetil Garvik (til venstre) heier på Geir Svendsrud og Trude Helen Thorvaldsen i supporterklubbens styre og det flotte initiativet. (foto: Gry Svendsrud)

–   Kanskje handler det om å treffe noen av spillerne? Kanskje er det å få skøyte på isen det største? Kanskje er kamp fra et bord i restauranten sammen med sine nærmeste spesielt? I samarbeid med Oilers ønsker vi å finne blandingen som passer best. Det viktigste er å glede noen med verdens mest fantastiske idrett  sammen med oss i Oilersfamilien, sier de to.

Forslag?

Kanskje du som leser dette tenker på noen du mener fortjener en drømmedag med Roughnecks? Del gjerne ditt tips med Geir, Trude eller noen andre i styret. Du finner kontaktinformasjon på supporterklubbens hjemmesider.

Vi ønsker Roughnecks lykke til med prosjektet!