Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig seriestart

Den lengste ventetiden i klubbens historie er over. Nærmere sju måneder etter at gutta sist spilte om poeng er det endelig dags igjen. Oilers spiller sin første kamp i Fjordkraftligaen mot Storhamar i CC Amfi lørdag. Nedslepp i Fjøset er 18.00.

Duket for det tredje oppgjøret på en måned mellom to av sesongens medaljefavoritter med andre ord. Oilers vant treningskampene både under KIK Trophy i Kristiansand og senere i CC Amfi. Nå ligger det imidlertid poeng i potten. Det er garantert et revansjesugent og topptent vertskap som venter lørdag kveld.

Hyggelige tall

Statistikk betyr lite når pucken droppes i CC Amfi lørdag kveld. Liker du tall og historikk er imidlertid seriestart for Oilers hyggelig lesing. Av totalt 19 åpningskamper (17 på øverste nivå) har vi kun tapt tre, nærmere bestemt mot Trondheim i 2005, Comet i 2007 og Frisk Asker i 2017.

Våre sesongpremierer mot Storhamar har også vært oppløftende. Tre av tre oppgjør (2010, 2011 og 2018) har endt med seier.

Troppen

Nysignering Chad Costello venter på å få søknad om innreise- og oppholdstillatelse behandlet, og vil ikke spille på noen uker ennå. Chris Rumble er i gang med trening men drøyer til neste helgs hjemmepremiere mot Stjernen med sin oilersdebut.

Jonas Slettebø Haughom og Sander Hurrrød spiller denne helgen med Oilers U21 i Skien. Langtidsskadde Jonas Wikstøl og Daniel Bøen Rokseth er også uaktuelle mot Storhamar.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Serieåpning mot Storhamar i CC Amfi for målvakt Henrik Holm og resten av Oilers. Her fra et tidligere oppjør mellom lagene i Fjøset. (foto: Fredrik Olastuen)

Følg kampen

Nedslepp i CC Amfi er 18.00.

Runden

Full runde når Fjordkraftligaen droppes i gang denne lørdagen. Foruten oppgjøret i Fjøset spilles følgende kamper:

  • Manglerud Star – Vålerenga
  • Sparta – Grüner
  • Lillehammer – Stjernen
  • Frisk Asker – Narvik

Frisk og Narvik møtes til nok et oppgjør søndag.