Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig #tilbake

Vi er kommet til den endelige finalen for sesongens #tilbake-kampanje. Denne gang handler det om hele Norge, som endelig skal feire 17. mai på skikkelig vis igjen, etter to nasjonaldager preget av koronarestriksjoner. Det betyr også at Hockeybyen Stavanger er tilbake i folketoget, og vi vil gjerne ha deg med på turen.

 

Så gjør det selvsagt ingen ting at vi får ta med oss det synlige beviset både på serie- og norgesmesterskap i toget, som denne gang følger traseen over vestre bydel/Eiganes med endestasjon utenfor Bjergstedparken. Det liker vi.

Men det handler om mye mer enn pokaler. Hockeytoget er jenter og gutter i alle aldre. Superlaget er selvsagt også med. Det samme er Roughnecks.

Spesielt denne gang blir det å ha med Oilersfamiliens nye medlemmer, ukrainske Sdyshor 2007. Ungdomslaget fra Kharkiv og deres familier feirer nasjonaldagen sammen med oss og bærer sin egen lagfane gjennom gatene. Hva minner oss på mer på verdien av å få leve i et fritt og fredelig Norge?

Alle som ønsker å gå med hockeyfolket på 17. mai er du hjertelig velkomne. Stavanger Hockey og Oilers har fått plass nr. 8 og 9 i toget. Avgang er 16.00 med oppmøte 15.30. Møteplass er like ved Breiavannet, utenfor Akademiet skole. 

Endelig skal vi feire 17. mai på skikkeligvis igjen, og hva passer vel bedre enn å kunne lufte både seriemester- og kongepokal når Hockeybyen Stavanger er tilbake i folketoget? Her fra feiring i 2017. (foto: Heidi Garvik)