Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig tilbake

Etter to sesongers pandemiopphold er en av våre populære temakamper endelig på plass igjen. Lørdag 5. november er det duket for Hockey & Heels i DNB Arena. Tradisjonen tro en kamp hvor vi fokuserer litt ekstra på mannens bedre halvdel.

 

Og vi sparer ikke på godbitene denne lørdagen. Guttas kamp mot Ringerike er selvsagt hovedretten, men vi har også mye annet på menyen.

  • Rosa tema i arenaen. Glitter- og festivalsminke av Fantastic i 2.etasje.
  • Søt Donut stiller med stand fylt av søtsaker i publikumsområdet.
  • Afternoon tea med mat og drikke i Hygge Bar. Meny: scones, smørbrød, kjeks med brie og marmelade, kjeks med skagenrøre, cupcakes, assorterte wienerbrød og jordbær med sjokolade. Kun 249,- per person. Kampbillett kjøpes separat. Bordbestilling gjøres til: anncathrin@oilers.no. OBS! Begrenset antall plasser.
  • Fotovegg med bildekonkurranse, hvor premien er billetter til hele familien på kamp mot Storhamar tirsdag 22. november.
  • Kverneland Bil og Clarion Hotel Energy byr på stands og konkurranser.
  • Kreftforeningen vil være tilstede og selge både rosa- og fuck cancer-armbånd til inntekt for saken.
  • Huspianist Garvik byr på taffelmusikk i foajeen, og vil du henge deg på allsangen spiller Trond Gundersen opp i Musikkbaren.

Og apropos meny, kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden frister? Her ser du hva som tilbys på Hockey and Heels.

 

Denne kampen passer godt til hockeynykommere. Så dra med hun venninna eller kollegaen som aldri har vært på kamp i DNB Arena før. På med heler, glitter og stas for dette blir en fantastisk helaften.
Hockey & Heels, damenes store dag i DNB Arena. 20. oktober er dagen. (foto: Oddmund Sola)
Hockey & Heels, damenes store kveld i DNB Arena. 5. november er datoen denne sesongen. (foto: Oddmund Sola)