Kamper

Norsk Topphockey

 

Eric Nystrom tilbake i Oilers

Guess who’s back! Han spilte seks kamper i oilersdrakten under NHL-lockouten 2012/2013. Det korte oppholdet til tross, han reiste tilbake til Dalles Stars med en aldri så liten legendestatus i DNB Arena.

En nærmest uvirkelig hjemmekamp mot erkerival Vålerenga (seier 9-3 og 4+3 på #24) bidro selvsagt til ettermælet, men også hans solide karakter og vesen utenfor isen gjorde inntrykk på alle i og rundt klubben. Nå er Eric Nystrom nok en gang klar for Oilers!

Stolpe ut i sluttsekundene var det nærmeste Eric Nystrom i sin comeback-kamp for Oilers. (foto: Odmund Sola)

Eric er Free Agent etter at kontrakten med Nashville Predators ble avsluttet etter forrige sesong. Han er klar for gullkamp med Oilers så snart det formelle rundt arbeids- og oppholdstillatelse er gjort unna.

Fornøyd sportssjef

Oilers’ sportslige leder Pål Higson er meget fornøyd #24 tilbake til Stavanger.

– Eric Nystrom blir en attraksjon, såvel i Oilers som i GET-ligaen. Mer en 600 kamper i NHL taler sitt eget språk. Etter at kontrakten med Nashville tok slutt har han vært uten klubb i vente på den rette muligheten. Det har drøyet og vi får dermed en unik sjanse til å hente ham til Oilers, sier klubbens sportlige leder entusiastisk.

Han beskriver Nystrom som en ressurs på mange felt.

Eric er en god spiller på isen, god i garderoben og en spiller som vil gi miljøet rundt klubben og ikke minst våre supportere en boost. Han kjenner både Oilers og GET-ligaen fra før. Sist men ikke minst, Eric kommer til Stavanger sulten på å vinne mesterskap. Jeg er ikke i tvil om han vil hjelpe oss til nettopp det, avslutter Pål til oilers.no.

Foto: Oddmund Sola
Comeback. Eric Nystrom er nok en gang spilleklar for Oilers og gleder seg til kamp torsdag kveld. (foto: Oddmund Sola)

Statistikk fra Nystroms forrige opphold i Oilers finner du i #OilersStats på denne linken.

Karrierestatistikk totalt ligger på Eliteprospects.