Kamper

Norsk Topphockey

 

Få med deg jubileumsfilmen

DNB Arena feirer fem år denne høsten. Lørdag 6. oktober 2012 ble pucken droppet i åpningskampen mot Vålerenga. DNB og Oilers har i samarbeidet laget en seks minutters minidokumentar fra de første fem årene av reisen. Produsert og levert av ScreenStory.

Vi ønsker å dele dokumentaren foran kampen mot Stjernen. Jubileumsfilmen produseres også i en kortere versjon som blir del av vår intropakke, men vi ønsker å vise den i sin helhet først. Ikke minst for å lade opp til den offisielle jubileumskampen som går av stabelen lørdag 30 september. Selvsagt med Vålerenga på motsatt banehalvdel.

Sørg for å være på plass i setet 12 minutter før nedselpp denne torsdagen og del flotte minner sammen med resten av Oilersfamilien. 

Henrik Medhus er en av de involverte i jubileumsfilmen DNB og Oilers lanserer i anledning arenaens 5-års fødselsdag. (bilde: ScreenMedia)

Synge Hjemmakamp. For spillerne!

Kampintro med fokus på DNB Arena altså. Vi gjør også en vri når det kommer til bruken av Hjemmakamp denne høsten. I stedet for å synge klubbhymnen tidlig i intropakken slutter vi av med den etter at spillerne har entret isen.

Vi har mixed en ny versjon, litt kortere og tightere, for anledningen. Vi kjører denne for første gang på kampen mot Stjernen. Vi oppfordrer selvsagt alle til å synge med i koret og med det sørge for en helt spesiell atmofære foran nedslepp.