Kamper

Norsk Topphockey

 

Finsk sisu til DNB Arena

Lagbygget foran sesongen 2017/18 nærmer seg slutten. Nest siste spiller inn er den finske centeren Lassi Kokkala. Han kommer til Oilers fra spill i SM-Liiga med Vaasan Sport, hvor han forrige sesong var assisterende kaptein.

28 år gamle Kokkalas karriere så langt er i hovedsak en finsk fortelling. Han er gikk gradene i storlaget TPS Turkus juniorsystem og seniordebuterte i SM-Liiga for samme klubb sesongen 2006/07. Han står bokført med 22 aldersbestemte landskamper for Finland.

Eneste tur «utenlands» for Kokkala hittil  fant sted sesongen 2010/11. Da spilte han for Aalborg i dansk toppserie. Nå velger han altså norsk hockey og regjerende dobbeltmester Oilers.

Du finner fullstendig statistikk på vår nye center på Eliteprospects.

Les mer om signeringen i Rogalands Avis. 

Status for oilersstallen 2017/18 finner du på denne linken. 

Den finske centeren Lassi Kokkala er klar for Oilers. Her i drakten til Vaasan Sport, klubben han har spilt for de seneste fire sesongene. (foto: mtv.fi)

Finsk sisu tilbake i garderoben med andre ord, for første gang siden Juha-Pekka Loikas la skøytene på hylla i 2014. Sportsjef Pål Higson ser frem til å få Lassi Kokkala på laget.

– Jeg er trygg på at han kommer til å gjøre en solid jobb for oss. Vi har gode erfaringer med finske spillere i klubben. Når det gjelder Lassi er referansene udelt positive. Vaasan Sport er vår assistenttrener Olli Hällfors’ finske klubb. Trenere og sportslig ledelse omtaler Lassi som en solid bidragsyter, både på og av isen. Vi får en hardarbeidende toveis center, som tar erfaring fra en av de bedre ligaene i Europa med seg til Stavanger, sier Pål til oilers.no

Med signeringen av Lassi Kokkala er Oilers en spiller (løper) fra å ferdigstille stallen foran kommende sesong. Vi regner med å kunne presentere denne spilleren innen kort tid.