Kamper

Norsk Topphockey

 

Flying start på Ukraina-kampanjen!

Under mottoet Hockey hjelper Hockey startet Oilers denne helgen en kampanje til støtte for det ukrainske U16-laget Sdyshor 2007. Det ligger dessverre til sakens natur at dette kommer til å vare. Vi skulle så gjerne sett at unggutta kjapt kom hjem, men krigens realiteter setter en annen dagsorden. Oilers har bestemt seg for å stå sammen med våre nye venner hele reisen hjem til Kharkiv.

 

Hør mer om denne flotte saken i denne reportasjen fra TV2. 

Og for en start kampanjen fikk  i forbindelse med festkampen mot Vålerenga lørdag. Som håndsrekning til hockeyguttene landsfast i polske Sanok sendte vi allerede onsdag avgårde 10 000 Euro. Dette til dekning av elementære behov som mat, klær, opphold og juridisk bistand.

Oilersfamilien svarte umiddelbart. Bare i løpet av lørdagen fikk vi inn snaut 100 000 kroner til saken. Gutta i garderoben sørget for 35 000. Publikum drøye 60 000. WOW!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Neste steg

Vi fortsetter med andre ord å støtte coach Igors gutter. I forbindelse med siste serierunde torsdag setter vi i gang draktauksjonen på de hvite draktene med Ukraina-trykk. Inntektene vil i sin helhet gå til Sdyshor 2007.

Auksjonen vil løpe gjennom hele sluttspillet. Kan vi ta NM-gull med de ukrainske fargene over hjertet på drakta? I så fall sitter unggutta fra Kharkiv og heier foran skjermen. Det er stort!

Takk

Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen. Gode venner har gjort det mulig for Oilers å tenke slik i denne saken.

Stor takk til TV2 som har backet vårt initiativ fra start. Og ikke minst Melings AS med  Rune Oftedal i spissen som har lagt til rette for trykk og lansering av drakter og annet supportermateriell i kampanjen.