Kamper

Norsk Topphockey

 

Første nykommer på besøk

Lagbygget foran sesongen 2018/19 er godt i gang i Oilers. Sportssjef Pål Haukali Higson lever travle dager i jakten på nye spillere og ikke minst nytt trenerteam for A-laget. Tidligere denne uken ble tre spillersigneringer presentert. Onsdag var den ene innom og hilste på i DNB Arena.

Patrick Ulriksen er oslogutt, opprinnelig fra Furuset. Han valgte å se til svenske Dalarna i juniorårene. Det angrer han ikke.

– Det la seg fint til rette for kombinasjon skole og hockey og etter hvert ble det fem fine år i Mora med spill på Mora IKs U18- og U20-lag og etter hvert seniorspill for Ore IK, forteller den ferske oilersbacken, som tilbake i Norge valgte Asker som neste lengre stoppested.

– Jeg var innom Halden og Comet en sesong men havnet etter hvert på tryout i Frisk, blant annet sammen med Daniel Bøen Rokseth. Det ble fire sesonger i Askerhallen, sier Patrick, som videre står bokført med en sesong i Lørenskog og en på Lillehammer. Nå har han skrevet toårsavtale med Oilers.

– Oilers er ligaens største og mest profesjonelle klubb. En svak sesong endrer ikke det. Jeg gleder meg til å være en del av det jeg er sikker på blir et veldig sterkt lag neste sesong. I tillegg er totalpakken i klubben god. Kjæresten og jeg får for endelig anledning til å komme oss inn på boligmarkedet for eksempel. Det betyr mye, forteller Patrick.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Patrick Ulriksen ble første nykommer foran sesongen 2018/19 til å besøke DNB Arena denne våren. Han gleder seg nye utfordringer i Oilers. (foto: Kjetil Garvik)

Sesongen på Lillehammer som endte med finalespill er selvsagt hyggelig bagasje å ta med videre.

– En flott opplevelse. Sesongens L.I.K.-lag hadde mange gode enkeltspillere, men mest av alt var det en sterk gruppe. Et solid kollektiv, sier Patrick, som er full lovord om de to lagkameratene som tar samme vei som han selv foran kommende sesong.

– David Morley og Stephan Vigier er ikke bare gode hockeyspillere. De er også alle tiders karer å ha i et lagfellesskap. Her har klubben gjort to meget gode signeringer, avslutter Patrick Ulriksen til oilers.no

Travle tider for sportssjef Higson. Her klippet fra torsdagens Stavanger Aftenblad. Trenerteam og et tosifret antall spillere skal på plass før ferien. Pål er godt i gang. (foto: Kjetil Garvik)