Kamper

Norsk Topphockey

 

Greg Mauldin forlenger

Rett og slett Super Fredag i DNB Arena denne uken. Flere hyggelige nyheter på spillerfronten. Greg Maudin er en av disse. Vår populære #24 har signert ny kontrakt og blir å finne i DNB Arena også kommende sesong. 

Greg debuterte for Oilers 5. januar og fikk med seg totalt 29 kamper for klubben forrige sesong. På disse noterte han seg for i alt 21 poeng. Publikum i DNB Arena trykket fort den kraftfulle forwarden til brystet. #24 spilte med hjertet utenpå drakten fra første dropp.

– Det trenger kanskje ikke den store utdypningen. Greg tilførte laget masse den korte perioden han var hos oss forrige sesong. Vi er meget fornøyd med at han velger å fortsette, sier sportssjef Pål Higson til oilers.no.

Hans bidrag gjaldt både på og av isen.

– Greg leverte energi hver eneste dag, så vel på trening som i kamp. Han bidro med positiv energi i garderoben og var ikke minst en støttespiller for de yngre på laget. Legg til at vi får fortsette å dra nytte av hans solide rutine og internasjonale erfaring. Denne gang fra sesongstart av. En meget gledelig signering, slår Pål fast.

Populær resignering. Greg Maudin blir i Oilers også sesongen 2019/20. Her fra årets kvartfinaler mot Sparta. (foto: Oddmund Sola)