Kamper

Norsk Topphockey

 

Henrik Holm forlenger

Vi har i dag gleden av å melde at en nøkkelspiller og kontinuitetsbærer har forlenget kontrakten med Oilers. Landslagskeeper Henrik Holm kom til Stavanger og Siddishallen foran sesongen 2011/12. Nå har han skrevet ny toårskontrakt med klubben. Legger vi til sesongen som gjenstår på gjeldende kontrakt betyr det at Henrik har knyttet seg til DNB Arena ut sesongen 2021/22.

10-årsjubileum og vel så det for den populære Fredrikstad-gutten før neste korsvei med andre ord. Henrik hører til et etterhvert eksklusivt utvalg i garderoben. Sammen med Dennis Sveum er #38 den eneste av dagens spillere som har spilt samtlige sesonger i DNB Arena. De to er også de eneste igjen fra gjengen som vant seks strake kongepokaler fra 2012 til 2017.

Legg til at Oilers sisteskanse de siste sesongene har blitt bedre og bedre og at han denne våren sto et solid VM for Norge. Da blir oppsummeringen enkel. Vi er meget fornøyde med å ha Henrik Holm på laget ytterligere tre sesonger. Minst!

Tall og fakta fra Henriks karriere i Oilers så langt leser du på denne linken. 

Henrik Holm forlater ikke oilersmålet med det første. Vår populære sisteskanse har nå skrevet kontrakt til og med sesongen 2021/22. Her fra et sluttspilloppgjør mot moderklubben Stjernen våren 2017. (foto: Oddmund Sola)