Kamper

Norsk Topphockey

 

Historisk lørdag i DNB Arena

Lørdag møtes Oilers og Lørenskog til kamp om viktige seriepoeng. Nedslepp i DNB Arena er 16.00. Noen timer tidligere går imidlertid et historisk oppgjør av stabelen samme sted. Da legges kjedelige saker som tabell og icing til side. Her snakker vi kun reinspikka idrettsglede. 

Oilers (i samarbeid med Stavanger Hockey) og Lørenskog er nemlig klubbene i GET-ligaen med egne lag for spillere med spesielt tilretteleggingsbehov. Denne helgen er Lørenskogs Team Unified på besøk hos vårt Superlag. 13.00 møtes de til kamp i DNB Arena. Et historisk oppgjør vi anbefaler alle som er glade i hockey å få med seg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det er duket for Super Lørdag for Superlaget denne helgen. Gjengen får besøk fra Lørenskog og 13.00 spilles en historisk kamp i DNB Arena. Dette skal du ikke gå glipp av. (foto: Siri Forgaard)

Foranledningen for besøket var kåringen av Lørenskogs Sebastian Johansen til forrige sesongs «Get Rookie of the Year». Unggutten mottok blant annet 50 000 kroner øremerket en breddeklubb han ønsket å gi pengene til. Johansen valgte Team Unified. Når så A-lagene til Oilers og LIK skulle møtes en lørdag denne høsten lå alt til rette for Superhelg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lørenskogs Team Unified kommer på besøk til Stavanger denne helgen. Her faksimile fra Romerikes Blad i forbindelse med oppstarten av laget.

Foruten den historiske kampen skal de to lagene blant annet ha pølsefest i Restaurant Legenden og være maskoter under kampen mellom Oilers og Lørenskog. Vi gleder oss skikkelig til å ha gjengen sammen med oss denne lørdagen!

Superlaget har vært maskoter på kamper i DNB Arena flere ganger. Her under Zuccarello All Star Game i august. Denne lørdagen får de med seg sine venner i Team Unified på isen. (foto: Oddmund Sola)