Kamper

Norsk Topphockey

 

Hockeyfest i høstferien

Glem poeng. Glem tabeller. Kveldens kamp handler bare om hockey. Hockeyfest midt i høstferien rett og slett og det ventes fullt hus i DNB Arena. Oilers har hatt privilegiet å spille CHL hvert år siden ligaen startet opp høsten 2014. Oppgjøret mot KalPa blir det siste denne sesongen. Det skal vi markere med stil.

Det var nemlig ikke så stilig det som skjedde da vi møtte finnene i Data Group Arena forrige uke. 7-1 feil vei er negativ rekord for oss i turneringen så langt. La oss håpe den blir stående i lang tid.

Vi har i alle fall ganske andre planer når pucken droppes i kveld 19.00!

Siste dans med Europa denne onsdagen. Vi skal gjøre alt for at vi også høsten 2018 kan presentere lagbilde og by vårt publikum i DNB Arena på Champions Hockey League. (foto: Rune Hagelin)

En som er tydelig sulten på å reise kjerringa etter den tunge kvelden i de finske skoger er Coach Gulbrandsen.

– Dette handler om revansj. Så enkelt er det, seier Pål til oilers.no.

Han er tydelig på hva han vil se på plass i returoppgjøret mot forrige sesongs finske finalist denne onsdagen.

– Jeg vil se et oilerslag som virkelig gir alt på skøytene. Et lag som spiller hardt og fysisk fra innsiden. Samtidig som de spiller smart. Vi så starten på noe i helgens seriekamp mot Frisk. Nå vil jeg se gutta fullføre, sier en offensiv oilerstrener.

Han mønstrer et ungt og sultent mannskap i møtet med KalPa.

– Jakob Opsahl starter bakest, som han gjorde det i Kuopio. Even Myreng har spilt en rekke gode kamper for oss i det siste og starter på backen. Det samme gjør løperne Markus Vikingstad og Simen Talge, som begge har en solid sesongåpning bak seg på vårt U20-lag. Dette er en fin mulighet for unggutta og teste seg mot en solid motstander. Jeg gleder meg til å se dem i aksjon, avslutter Pål Gulbrandsen til oilers.no.

Jacob Opsahl (t.v.) og Even Myreng Kjellesvik starter begge mot KalPa. De får følge av ungguttene Markus Vikingstad og Simen Talge denne onsdagen. (foto: Kjetil Garvik)