Kamper

Norsk Topphockey

 

Kapteinen kåret til Årets spiller

Folket har talt. Med 28 prosent av stemmene er Kristian Forsberg kåret til Årets spiller sesongen 2017/18. Vi gratulerer kapteinen med utmerkelsen. #28 går alltid foran. En flott ambasadør for klubben både på og utenfor isen. En verdig vinner!

Kristian mottar med det en eksklusiv klokke fra Askeland Ur & Smykker. Modellen er SPB071J1 Seiko Prospex Automatic med utsalgspris på 11 950 kroner.

Du kan også sikre deg et eksemplar av det lekre uret, gravert Årets spiller 2017/18 Kristian Forsberg. Vår auksjon ligger på Facebook og er åpen til onsdag 28. mars 12.00. Inntektene fra auksjonen går til Oilersspillernes Veldedighetsfond. Stor takk til Askeland Ur & Smykker som nok en gang bidrar til spillerfondets arbeid!

Du kommer direkte til auksjonssiden på denne linken.

Det ble også trukket en vinner av oilerdrakt signert årets spiller i forbindelse med kåringen. Vinner av denne ble Didrik Pollestad. Gratulerer!

Kristian Forsberg er kåret til årets spiller 2017/18. Tore Askeland fra Askeland Ur & Smykker overrekker et eksklusivt Seiko herreur som synlig bevis på utmerkelsen. (foto: Kjetil Garvik)