Kamper

Norsk Topphockey

 

Keepertrener på plass

Lubos Pisar er Oilers’ nye keepertrener. Lubos er 38 år gammel fra Bojnice i Slovakia. Ikke så ulikt vår hovedtrener Todd Bjorkstrand gjorde han danske av seg tidlig i karrieren. Med unntak av en sesong i Sverige spilte han sine 13 siste sesonger hos våre naboer i sør, den siste perioden i Herning Blue Fox. Han kommer til Stavanger etter tre sesonger som keepertrener/assisterende trener i Todds gamle klubb. 

– Jeg ser frem til å komme til Stavanger og bli en del av en flott organisasjon og et solid støtteapparat, sier vår nye keepertrener til oilers.no. Sammen med trener Todd Bjorkstrand, assisterende trener Juha Kaunismäki og fysisk trener Eirik Haukali vil han utgjøre Oilers’ trenerteam kommende sesong.

Foruten ansvaret for A-lagets keepere vil Lubos jobbe med keeperutviklingen blant våre juniorer, på samme måte som forgjengerne Andreas Eriksson og Peter Andersson.

Lubos Pisars statistikk som spiller og trener finner du på Eliteprospects på denne linken. 

Lubos Pisar er slovak, men har siden 2003 gjort sin hockey i Norden. Sist som keeper og etter hvert assisterende treneri Herning. Nå tar han over som keepertrener i Oilers. (foto: Privat)