Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for første finale!

NM-finaler er indrefileten av det vi driver med. 18.00 er vi i gang igjen, for åttende våren på rad. Lagene som får spille om kongepokalen gjør det på slutten av en lang sesong. Det er egentlig ikke så mye mer å diskutere, trene på eller analysere. Som Coach Gulbarndsen sier det i årets sluttspillsintro, nå er det våre verdier det handler om. Gå i krigen. Betale prisen. For hverandre!

Samme coach gleder seg til å komme igang med finalespillet.

– Det er dette alle trener for, uansett hvilket lag man spiller for. Nå gjelder det å nyte øyeblikket, ha kalde hoder og mye vilje, sier Pål.

Han stiller med fullt mannskap om man ser vekk fra de langtidsskadde spillerne.

– Scott Macaulay er tilbake etter å ha stått over semifinalene på grunn av skade. Dermed er vi alle mann alle. Vi har en fin treningsuke bak oss og har forberedt oss godt. Vi er så klare vi kan bli, slår oilerstreneren fast.

At Frisk Asler står på motstatt side av finaleisen overrasker ham ikke.

– Frisk har sett gode ut gjennom hele sluttspillet. De hadde akkurat som oss en svak periode i seriespillet før de skjøt fart igjen. Nå er de på hugget. Et spillende lag som går mye på skøyter, samtidig som de er godt organisert. De er gode. Nå blir det opp til oss og vise at vi er ennå litt bedre, avslutter Pål til oilers.no.

Vil du lese deg opp på tall og fakta foran NM-finalen anbefaler vi vår fyldige medieguide på denne linken. Som alltid ført i pennen av Trygve Svendsen. 

Gå i krigen. Betale prisen. For hverandre! NM-finalen 2017 fortsetter. (foto: Oddmund Sola)