Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for generalprøve

Lørdagskamper mot Vålerenga er det beste vi vet, og denne sesongen kan vi by på oppgjøret allerede før seriestart. Lørdag kan du sjekke formen til gutta når vi inviterer til treningskamp og GET-familiedag i DNB Arena. En perfekt oppladning før alvoret braker løs mot Stjernen i DNB Arena 12. september.

Nedslepp mot Shampo & co. er 16.00. Det ventes bra med publikum til DNB Arena, så rammene om generalprøven blir de aller beste. Om du ikke allerede har billett kan du kjøpe til 60 kroner på denne linken eller i billettluken som åpner 13.00 kampdag.

Nye fjes

Dermed får vårt hjemmepublikum endelig se laget i aksjon. Og ikke minst stifte bekjentskap med sesongens nye oilersspillere. Ludvig Hoff, Nicolai Bryhnisveen, Andreas Klavestad, Nolan Zajac og Brady Brassart er alle på plass.

Dog forbehold om sistnevnte mot VIF. Brady har trent i rød drakt (ikke takles) de siste dagene grunnet skade og er usikker. Seriepremieren kommende torsdag er første prioritet for #14.

Comeback Kids

Så må vi ikke glemme våre «nygamle» publikumsfavoritter Dan Kissel, Mathias Trettenes og Tommy Kristiansen som gleder seg til å spille i DNB Arena igjen.

Sist men ikke minst får publikum se to av våre nye lokale stortalenter i aksjon. Jonas Haughom og Andre Strandborg er begge 2002-modeller og klare for kamp mot Vålerenga.

Simen Talge og Greg Mauldin er dessverre uaktuelle til helgens generalprøve.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Klart for siste test før seriestart. Kommer tidligere oilersspiller Villiam Strøm (til venstre) eller David Morley best fra det denne lørdagen? (foto: Oddmund Sola)

Det er derimot ikke bare på isen det er duket for moro denne lørdagen. Vi arrangeres GETs familiedag og inviterer med det små og store til et herlig kick-off for sesongen. Moroa starter 13.00. Nedenfor ser du litt mer om hva som står på programmet.

Aktivitetene i forbindelese med GETs familiedag er gratis for alle. Velkommen til DNB Arena!