Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for kamp

Etter noe så sjeldent som en frihelg for spillerne er det klart for kamp igjen. Denne gang på hjemmebane. Lillehammer IK kommer til Stavanger. Nedslepp 19.00.

For dem som liker tall kan vi melde at Oilers og Lillehammer så langt har møtt hverandre 66 ganger i eliteseriesammenheng. Oilers står med seier i 44 av oppgjørene.

Er du interessert i flere tall eller fakta rundt tirsdagens oppgjør anbefaler vi vår rikholdige mediaguide på denne linken. 

Får Tommy Kristiansen (t.v.) , Eirik Salsten og resten av Oilers mer å juble for når L.I.K. kommer på besøk denne tirsdagen? Her fra et oppgjør mellom lagene tidligere denne høsten. (foto: Oddmund Sola)

Troppen

Gledelig å melde at Markus Søberg er tilbake til kampen mot Lillehammer, etter en periode på sidelinjen grunnet skade.

Anders Henriksen er småskadet og står over tirsdagens oppgjør. Petter Røste Fossen venter fremdeles på sin sesongdebut.

Tøft program

Nevnte frihelg smakte selvsagt godt for spillere og støtteapparat. Perioden etter landslagsoppholdet har vært hektisk, ikke minst på reisefronten. Coach Gulbrandsen er fornøyd med utbyttet så langt.

– Tøft program i november. I tillegg har vi variert en del spillemessig den siste perioden. Jeg synes derimot gutta håndterer utfordringene bra. Vi sanker poeng jevnt og trutt. Alt er ikke like vakkert men vi gjør jobben, sier oilerstreneren.

Han forventer en fartsfyllt affære tirsdag.

– Lillehammer spiller kvikk hockey. Går masse på skøyter og liker å sette trykk på motstanderen. Det må vi takle. Mot MS forrige kamp synes jeg vi ble for omstendelige. Mot VIF to dager før var vi derimot skikkelig på. Solide i duellspillet en mot en, ikke minst foran begge mål, sier Pål til oilers.no.

Salsten Lillehammer
Foto: Oddmund Sola