Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for trekning

Tiden er inne for å trekke gruppene i kommende sesongs Champions Hockey League. Som nasjonal mester er Oilers med i potten når de finske NHL-legendene Sami Kapanen og Olli Jokinen er æresgjester under seansen i Tampere. Arrangementet starter 16.00 og streames direkte for alle interesserte.

 

Du kan følge den spennende og høytidelige seansen på videoelinken nedenfor. Rogalands Avis streamer også begivenhetene fra den finske VM-byen i egen sak på denne linken.

Artikkelen fortsetter under videoen. 

Sportssjef Pål Higson er også tilstede under trekningen. Han vil komme med sine kommentarer på oilers.no når guttas gruppemotandere er klare.

Og spennende blir det. Oilers er plassert i Pot 4 (de åtte lavest rankede lagene) og skal trekkes mot et lag fra hvert av de øvrige nivåene (se illustrasjon nedenfor). Kombinasjonsmulighetene er mange og selvsagt vanskelige å spå, men en fun fact kan være at tsjekkiske Ocelari Trinec er å finne i Pot 1. Laget fra stålbyen nær den polske grensen har ved to tidligere anledninger (2014 og 2015) delt gruppe med Oilers, og kan altså havne på tur til DNB Arena for tredje gang.

Øvrige lag med «oilersfortid» i potten er Tappere Tampere (vår aller første motstander sensommeren 2014) og Eisbären Berlin (2015). Vi var også trukket mot Rögle i 2020, men pademien satte en stopper for det møtet.

Du finner mer om Oilers’ CHL-historie og kommentarer før trekning i denne artikkelen i Rogalands Avis. 

Det åtte CHL-gruppene settes sammen med ett lag fra hver av de fire pot'ene i denne illustrasjonen. Mange spennende alternativer for Oilers med andre ord.