Kamper

Norsk Topphockey

 

Kontrakt og utleie for Jørgen

Jørgen Kvål har de seneste sesongene vært til og fra i DNB Arena. Fra å være kaptein på U20-laget som tok klubbens første seriegull sesongen 2016/17 gikk turen til A-laget, før han endte sesongen 17/18 på utlån i Kongsvinger. Forrige sesong startet den blide trønderen i Narvik, men var i to perioder tilbake i Stavanger som låneback. Nå har Jørgen skrevet toårskontrakt med Oilers. 

I første omgang går derimot turen tilbake nord for polarsirkelen. Jørgen leies ut til Narvik Artic Eagles, som sesongen 2019/20 debuterer i GET-ligaen som først nordnorske lag. Oilers #47 kan derimot hentes tilbake til DNB Arena ved behov. Jørgen er han godt fornøyd med høstens utgangspunkt.

– Toårskontrakt med Oilers er et signal fra klubben jeg setter stor pris på. Mitt mål er selvsagt å komme tilbake til Stavanger og etablere meg på laget. Slik situasjonen er nå er derimot utleie til Narvik en god løsning for meg, sier han.

Debut på øverste nivå er i seg selv spennende for Narvik-hockeyen.

– Det var nære på også foran forrige sesong, men etter litt frem og tilbake ble klubben værende i 1. divisjon. Nå tar den steget. For laget og publikum blir det selvsagt et sceneskifte. Fra å være et førende topplag på nest øverste nivå blir det steinhard kamp om hvert eneste poeng mot de beste i landet. Det blir spennende å være med på, avslutter Jørgen Kvål til oilers.no.

Vi gratulerer Jørgen med kontrakt, ønsker ham lykke til i nord og gleder oss til å se ham i Oilers’ drakt ved en senere anledning.

Jørgen Kvål har skrevet toårskontrakt med Oilers, men pakker i første omgang skøytene for å starte sesongen 2019/20 på elitedebuntant Narvik Artic Eagles. (foto: Kjetil Garvik)