Kamper

Norsk Topphockey

 

Lokalt back-bytte

Torsdag 15. februar er den siste dagen klubber i EHL kan gjennomføre overganger inneværende sesong. Vi gjør et aldri så lite et vinn-vinn-vinn-vinn grep for to lokale gutter, Lørenskog IK og Oilers.

Thomas Higson drar til Lørenskog og fullfører sesongen der, mens Noah Aarthun går motsatt vei og kommer tilbake til Oilers.

Thomas har vært skadet siden jul, men er friskmeldt nå. Han trenger spilletid og vil få mer av det i Lørenskog enn i Oilers. Lørenskog sliter med skader på backkorpset og trenger forsterkninger nå. En av de skadede spillerne er Noah. Han forventes å være klar i midten av mars.

Ettersom vi forventer å ha et lengre sluttspill enn Lørenskog, passer det bra for oss at han er klar for spill den siste biten av sesongen. For Noah betyr dette at han får muligheten til å spille igjen inneværende sesong, når han er frisk.

Med Østby tilbake fra sin skade er alle våre sju backer på kontrakt skadefri. Når Noah blir friskmeldt, vil han gi oss ekstra konkurranse og bredde på backsiden.

Thomas Higson fullfører sesongen med gutta fra Skauen i Lørenskog Ishall. Noah Bergesen Aarthun går motsatt vei, og kommer tilbake til Oilers. (Foto: Sofie Alexandra Kitterød).