Kamper

Norsk Topphockey

 

Long time no see

Det blir kanskje ikke allsang ved grensen, men det er ikke fritt for at nostalgien melder seg litt i Oilersfamilien denne søndagen. Vi skal nemlig til Halden for å møte Comet. Det har ikke skjedd siden januar 2009.

 

Ingen av gutta som entrer isparketten søndag var med den gang. Det nærmeste vi kommer er fysisk trener Dennis Sveum, som la de aktive skøytene på hylla etter forrige norgesmesterskap.

På trenerbenken finner de imidlertid rett inngang til Blokkveien 39. Både Anders Gjøse og Marius Trygg har representert Oilers i Halden. Sistnevnte har også et pent knippe poeng på CV’en fra ishallen ved svenskegrensen.

Husker du?

Vi kan jo spandere på oss litt mimring.

  • Oilers og Comet møttes til mange spennende oppgjør i 1. divisjon 2002/2003. Oilers rykket til slutt opp i eliten. Sesongen etter fulgte de grønnkledde etter. En mild og fin høstsøndag hvor almanakken viste 19. september 2004 var det duket for elitedebut i Halden Ishall. Motstanderen het Stavanger Oilers. Sistnevnte vant 4-2.
  • Kanskje du var med på supporterbussen som reiste til Halden for å sette i gang NM-sluttspillet 2007? Grunnet snøkaos på europaveien ble reisen lagt om Setesdal. På Evje ble det kjøpt inn nærmere 100 vaskebøtter. «Oilers ska ta byttå hjem i år» runget på kvelden. Det ble ingen kongepokal til Oilers, men kampen i Halden og etter hvert kvartfinalen vant vi.
  • En for de spesielt interesserte til slutt? Oilers står oppført med et Gordie Howe hat trick (scoring, assist, fight) i statistikkboken. Klubblegenden Tomi Suoniemi sto for bragden i Siddishallen på nyåret 2006. Motstanderen var Comet.

Saken fortsetter under bildet. 

Følg kampen

Nedslepp i Halden Ishall er 17.00

Helgens øvrige EHL-kamper

  • Storhamar – Vålerenga 4-0 (lørdag)
  • Sparta – Frisk Asker 4-0 (lørdag)
  • Lillehammer – Lørenskog 6-2 (lørdag)
  • Ringerike – Stjernen (17.00 søndag)

Troppen

Mathias Trettenes er tilbake i laget etter to kampers karantene.

Cliff Watson står over mot Comet, sammen med langtidsskadde Tommy Kristiansen.