Kamper

Norsk Topphockey

 

Når barn hjelper barn

Lørdag arrangeres McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. Det betyr kampen hvor kosedyrene flyr i luften idet Oilers scorer sitt første mål i kampen. Klart for et av de virkelige sesonghøydepunktene for de yngste i Oilersfamilien med andre ord.

Av klubbens mange samfunnsrettede aktiviteter er BamseBonanzaen dagen der barn hjelper barn. Det gir mening. Arrangementet er et samarbeid mellom Oilers, McDonalds og Stine Sofies Stiftelse, til støtte for arbeidet med det nasjonale mestringshuset for voldsutsatte barn utenfor Grimstad. Et samarbeid vi er veldig stolte av.

En publikumsvinner, sesong etter sesong. Øyeblikket når kosedyrene kastes på isen i DNB Arena er ikke bare en artig vri etter scoring, det symboliserer også gleden over å dele med andre. Her fra BamseBonanza 2016. (foto: Oddmund Sola)

Klar til kamp?

Du har vel fått deg kosedyr som skal kastes på isen? Mange har sikret seg et eksemplar Oilybamsene vi selger i shoppen. Den selges også foran kamp. Det går 50 kroner til Stine Sofies Stiftelse pr. solgte Oilybamse.

Det diskuteres om vi tar imot brukte kosedyr, eller om det må være nytt på grunn av smittefare for mottakere med redusert immunforsvar. Svaret «Ja takk begge deler», men vi håper det blir flest nye kosedyr på isen. Pakk gjerne bamsen inn i en gjennomsniktig plastpose før den kastes på isen.

Ada Sofie Austegard mottar støtte til Stine Sofie Senteret fra McDonalds' Ronny Sigbjørnsen og oilerskaptein Kristian Forsberg. Lørdag samarbeider vi igjen på McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Før nedslepp

Arenaen åpner 14.30.

De yngste kan kose seg med ansiktsmaling, lykkehjul og puckskytekonkurranse før kamp. Dette skjer i publikumsområdet utenfor Oilersshoppen.

Under kampen

Kampstart 16.00.

Øyeblikket de fleste venter på er selvsagt når Oilers scorer sitt første mål i kampen. Da skal alle kosedyrene kastes på isen. Skulle Stjernen finne på å score det første målet kaster vi IKKE, men venter på Oilers.