Kamper

Norsk Topphockey

 

Når det stormer

Selv om det ennå er tidlig i semifinaleserien mellom Oilers og Sparta er det lett å kjenne på dramatikken. Det blåser godt for å si det slik. Begge lag har sikret seg en seier i egen rink. Dermed er det best av fem som gjelder. Oilers starter hjemme i det som blir et heidundrende fredagsparty i DNB Arena.

 

Du kjøper billett på denne linken.

Det ble mange harde tak i den andre semifinalekampen onsdag. Totalt ble tre spillere straffet med utestengelser. Dette og mye annet kan du lese mer om i vårt mediesenter på sluttspillportalen.

Før nedslepp

Troppen

  • Dagens gladmelding: Tommy Kristiansen tester isen igjen når gamleklubben kommer på besøk i tredje semifinale.
  • Sander Hurrød fikk to kampers karantene etter onsdagens kamp i Sarpsborg og står over. Det samme gjør Patrick Ulriksen og Tristan Thompson.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det har ikke stått på spenning og drama så langt i semifinalen mellom Oilers og Sparta. Fredag kveld er det duket for tredje akt for Ludvig Hoff (i modten) og resten av gutta, hjemme i DNB Arena. Det kan bli heftig! Her fra kamp #1 forrige mandag. (foto: Oddmund Sola)

Kle deg i hvitt?

Fredagens semifinale blir White Out i DNB Arena. Alle seter er pyntet med hvite kluter, klare til å lage den helt spesielle stmeningen under kampen.

Kanskje du har hvit oilersdrakt du kan kle deg i? Eller hvite klær forøvrig? Ta dem gjerne på. Velkommen til hockeyfest er du uansett.

White Out i DNB Arena når Sparta kommer på besøk denne fredagen. Her fra kamp med samme overskrift i finalen 2013. (arkivfoto: Oddmund Sola)