Kamper

Norsk Topphockey

 

Nedtellingen er i gang

Joda, det skal ennå spilles mye ishockey før kampen om Byttå er i gang. Ikke minst skal det gjøres opp om seriemedaljer. Litt praktisk informasjon om det som kommer rundt neste sving skader imidlertid ikke. Så er vi godt forberedt når det hele starter 3. mars.

 

Fredag 3. mars er nemlig dagen for første nedslepp i sesongens kvartfinaler. Disse spilles best av sju med kamper annen hver dag. Datoene i kvartfinalerunden blir dermed 3. mars, 5. mars, 7. mars, 9. mars, 11. mars, 13. mars og 15. mars.

De fire beste lagene i grunnserien starter med hjemmekamp. Vi kan dermed anta at Oilers spiller i DNB Arena minst fredag 3. og tirsdag 7. mars.

Semifinaler

Denne runden er mer komplisert. Det spilles fremdeles best av sju og annen hver dag, men de to semifinaleseriene spilles ikke på samme datoer.

Første kampdag er lørdag 18. mars. Da spilles første semifinale for laget med høyest ranking fra grunnserien. Dette laget stareter også på hjemmebane. Den andre kampserien har nedslepp neste dag, altså søndag 19. mars. Så ruller og går det til to finalister er klare.

Påskemoro?

Kvalifiserer vi oss for det endelige slaget om Byttå er det heldigvis enklere å sette kryss i kalenderen. Finalespillet starter opp 3. april med hjemmebane for det høyest rangerte lagete fra grunnserien.

Datoer videre er 5, april, 8. april, 11. april, 13. april, 15. april og 17. april. Hockey tvers gjennom påsken for finaleklubbene med andre ord.

Du finner plan for sluttspill i alle ligaer på forbundets sider.

Billetter

Billettsalget til Oilers sine to første kamper i kvartfinalen starter i uke 6. Sesongkortholdere vil som vanlig ha forkjøpsrett til sine seter.

Vi kommer om kort tid med mer informasjon om dette.