Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny start i nord?

Flere har nok tenkt tanken. Kanskje er en restart av sesongen hva vi trenger etter en blytung første femtedel av seiespillet. Vi får ikke gjort noe med de åtte kampene som er spilt. De 37 som gjenstår er imidlertid åpne. Først ut er Narvik i Nordkraft Arena torsdag 19.30.

 

Knappe to ukers kampfri har i alle fall lagt til rette for en solid treningsperiode fror spillere og trenere i DNB Arena. Det er en godt forberedt og poengsulten gjeng som reiser på roadtrip til Narvik torsdag og videre Lillehammer lørdag.

Torsdagens oppgjør i nord er det første mellom Narvik og Oilers denne sesongen. Forrige sesongs møter endte med fire seiere og ett tap for oss. En av seierene kom på overtid. 

Troppen

Skadesituasjonen i troppen er den samme som før kamppausen. Det betyr at Jonas Wikstøl, Tommy Kristiansen, Ludvig Hoff, Andre Strandborg og Joey Martin alle er uaktuelle til kampen i Nordkraft Arena.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Narvik i Nordkraft Arena er første utfordring for gutta etter 12 dagers kamppause. Her fra etter av forrige sesongs møter i nord. (Trude Halseth Arnes)

Følg kampen

Nedslepp i Nordkraft Arena er 19.30.

Runden

Storhamar og Lillehammer startet ukens runde med mjøsderby i CC Amfi tirsdag kveld, et oppgjør Rasmus Ahlholm avgjorde til vertenes fordel på overtid. Foruten Oilers møte med Narvik spilles følgende kamper torsdag:

  • Grüner – Manglerud Star
  • Vålerenga – Frisk Asker
  • Sparta – Stjernen