Kamper

Norsk Topphockey

 

Nytt besøk fra Skauen

Bare 10 dager etter forrige møte er det duket for nok et oppgjør mellom forrige sesongs finalister Oilers og Lørenskog i DNB Arena. Nedslepp i DNB Arena er 19.00.

Tirsdagens oppgjør er det 43. mellom lagene i eliteseriesammenheng. Oilers har vunnet 30 av disse.

Lørenskog står derimot med hele fem seiere i DNB Arena. Ingen bortelag har bedre statistikk etter åpningen høsten 2012.

Interessert i flere fakta? Led deg opp til kampen i vår mediaguide på denne linken.

Nye tøffe tak når Oilers møter Lørenskog denne lørdagen? Her fra kampen mellom lagene 8. oktober. (foto: Oddmund Sola)

Angrepshockey i vente

Forrige gang lagene møttes i DNB Arena fikk publikum servert flust i sjanser og 5-4 i målprotokollen. Coach Gulbrandsen venter seg nok en offensiv batalje.

– Tviler på at Lørenskog tenker annerledes denne gang. De er spillende lag som liker å ha puck og sette press. Jeg tror dessuten de stiller hakket vassere denne gang. De har fått flere spillere tilbake i laget og står med to strake seiere, sier Pål.

Han må klare seg uten suspenderte Josh Soares denne tirsdagen.

– Josh står over etter tacklingen i Sparta Amfi. Eirik Salsten går inn som center i rekka med Hoff og Tommy. Falk-Larssen går inn i fjerderekka som resultat av omrokkeringene, sier oilersreneren.

Han synes de siste kampene for Oilers del har vært solide.

– Vi har holdt fokus gjennom alle periodene og sørget for solide resultater. Kampen mot Sparta lørdag var en solid test for oss. Det kommer kampen mot Lørenskog også til å bli, avslutter Pål til oilers.no.

Daniel Bøen Rokseth og Spencer Humphries treffer supporterne og signerer program 15 minutter etter kampen mot Lørenskog.