Oilers U20 fortsetter å vinne

Også denne helgen sørget unggutta på Oilers U20 for å ta to borteseiere med seg hjem til Stavanger. Motstander var Storhamar i CC-amfi. Oilers står med seks strake seiere og har inntatt 3. plassen på tabellen i Eliteserien U20.

Lørdagens oppgjør endte 1-4. Svein Petter Falk-Larssen sto for to av Oilers’ mål Markus Vikingstad og Simen Talge ett hver.

Søndagens match ble jevnere. Vertene utlignet Oilers’ tillige ledelse og førte kampen 3-2 etter to perioder. Tre mål i 3. periode sørget derimot for sluttresultatet 3-5 og ny seier til unggutta.

Simen Talge (2), Markus Vikingstad, Arne Larsen og Even Myhreng Kjellesvik sto for Oilers’ mål i søndagskampen.

Oilers U20 har to kamper igjen før juleoppholdet. Disse spilles førstkommende lørdag og søndag i DNB Arena.

Du finner alle fakta, stats og kampoversikt på Hockey Live.

Oilers U20 2016/17 (foto: Oddmund Sola)