Kamper

Norsk Topphockey

 

#påmedraktå

Årets NM-finale har kokt ned til best av fem. Onsdag spilles den tredje finalekampen i DNB Arena. Vi oppfordrer hele regionen til å slå ring om gutta og bære drakten fra morgen til kveld denne dagen. Det er klart for #påmedraktå 2017.

Vi holder med andre ord en god tradisjon ved like. De seneste sesongene har #påmedraktå blitt en fin markering av regionens hockeystolthet under finalespillet, samtidig som det flagges i både Stavanger og Sandnes sentrum.

Tilsatte i DNB Arena er allerede i gang med oppladningen til årets #påmedraktå. Bli med du også, og delta i vår konkurranse om bord til fire i Restaurant Legenden på finale #5 søndag 9. april. Foto: Tonje Tuntland.

Også i år ønsker vi å samle bilder fra Oilersfamilien denne dagen. På jobben, i butikken, på skolen, i godstolen, på joggetur eller hvor som helst.

Deler du bildet på Facebook, Instagram eller Twitter merket #påmedraktå i løpet av onsdagen deltar du i vår konkurranse. Vi velger en vinner som får bord til fire inkludert mat i Restaurant Legenden under kamp #5 søndag 9. april.

Vinner av #påmedraktå 2016: Øivind Midbøe
Vinner av #påmedraktå 2015: Hege Pedersen Ingebretsen.