Kamper

Norsk Topphockey

 

Ready to rumble!

Storhamar, Vålerenga, Oilers og Sparta tok alle korteste vei til mål i den første runden av NM-sluttspillet. Dermed har alle semifinalistene hatt rikelig tid til restitusjon og opplading. Supporterne har fått krible godt og lenge. Lørdag ettermiddag er det endelig nedslepp. Oilers og Sparta er første par ut på dansegulvet.

 

I den andre semifinalen møtes Storhamar og Vålerenga. Petter Thoresen og co. er vertskap for det første møtet søndag.

Så får vi se hvor de neste spennende ukene tar veien. Første finalepuck droppes mandag 3. april. Da er det som kjent kun plass til to lag på isen …

Billetter

Du sikrer deg sete på oilers.no. Klikk her for direkte link. 

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden kan friste denne lørdagen?  Porchetta med rødvinsaus står øverst på menyen, sammen med mye annet godt. Klikk på denne linken for oversikt.

Før kamp

Her kan du lese digitalt program til kampen. Det er Christian Bull og Bryce Gervais som signerer papirutgaven etter kampslutt denne lørdagen.

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Husk at du finner informasjonen og lesestoffet du trenger til NM-sluttspillet 2023 på hjemmesidens sluttspillportal.

Troppen

Markus Søberg står over lørdagens oppgjør.

Ellers alle mann alle tilgjengelige foran semifinalene.

Ventetiden er over. Lørdag er vi endelig i gang med semifinalene i NM-sluttspillet. Det betyr reprise på forrige sesongs triller for Thomas Berg-Paulsen (bildet) og resten av gutta. Den gang måtte det sju kamper til for å kåre en finalist. (Arkivfoto: Oddmund Sola)