Kamper

Norsk Topphockey

 

Revidert terminliste klar

Fjordkraft-ligaen har i likhet med annen lagidrett stått på vent siden 8. januar. Nå forligger det nok et revidert kampoppsett som tar sikte på å få ferdigspilt seriesesongen. De første oppgjørene har nedslepp torsdag 18. februar. Oilers spiller sin første kamp etter lang pause mot Frisk i Askerhallen.

 

Det totale antall kamper i grunnserien 2020/2021 reduserers fra 45 til 36. For Oilers’ del betyr det at 12 kamper gjenstår. Etter oppgjøret mot Frisk Asker venter ytterligere to bortekamper, mot Lillehammer lørdag 20. februar og Grüner tirsdag 23. februar.

Første hjemmekamp går mot Storhamar torsdag 25. februar.

Full oversikt over Oilers’ resterende seriekamper finner du på denne linken. 

Forbehold

Som alle vet må den reviderte terminlisten leses med et forbehold. Lokale, regionale og nasjonale smittevernsbestemmelser lever sitt eget liv og kan på kort varsel skape endringer i kampoppsettet, slik de gjorde det da ligaen var planlagt gjenåpnet 4. februar. Vi oppdaterer selvsagt saken om det dukker opp informasjon som endrer oppsettet fra regjeringshold.

Nok et revidert oppsett for innspurten i årets grunnserie er klart. Oilers er tilbake mot Frisk i Askerhallen torsdag 18. februar. Klart for nye dropper mellom Sander Hurrød og Mats Frøshaug (bildet) med andre ord, så sant ikke lokale, regionale eller nasjonale smittevernstiltak setter en stopper for kampaktiviteten. (arkivfoto: Oddmund Sola)