Kamper

Norsk Topphockey

 

Sammen er vi sterke!

Oilersfamilien er nydelige greier. Og aller best er vi når flere spiller på lag samtidig. Denne solskinnfredagen fikk vi et glimrende eksempel på dette. Det startet med en gullhjelm og endte med kjærkommen oppmuntring for barn i en krevende livssituasjon.

 

Vi var 58 sekunder fra å gå på tap i den tredje finalekampen på rad mot Storhamar. Da sendte Christoffer Karlsen pucken i nettet og sørget for sudden death. På hengende håret kalles det. Vi vet alle hvordan endte fire kamper senere. Byttå ble værende i Stavanger.

Dette valgte daglig leder i NOS Service og oilerssponsor Jan Petter Husebø å ta tak i. Forøvrig ikke første gang Jan Petter får fot i denne øvelsen.

Bedriften la 30 000 kroner på bordet og utfordret Christoffer å få guttas autografer på hjelmen.

Så meldte Ekstra Leker Forus seg på og tilbød 25 prosent avslag på leker fra butikken.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Jan Petter Husebø og Christoffer Karlsen på fredagstokt hos Ekstra Leker Forus. Så gikk turen videre til mottaket på Krisesenteret og Barneavdelingen på SUS. Foto: Ann Cathrin Sandsmark.

Dermed var det duket for storinnkjøp av gaver som skal glede barn som kommer innom mottaket på byens krisesenter eller må bruke tiden sin på barneavdelingen på SUS.

Nok et eksempel på at hockeyen kan bety noe mer. At den kan bli en mulighet til å gi noe tilbake. Takket være en målscorer med hjertet på rett plass og velvellige samarbeidspartnere. Sammen er vi sterke i praksis.

God helg alle sammen!

Daglig leder NOS Service Jan Petter Husebø fra venstre), Oilers' samfunnskontakt Kjetil Garvik, sniper Christoffer Karlsen og sykehuspersonell på barneavdelingen. Sammen er vi sterke i praksis. Foto: Ann Cathrin Sandsmark)