Seier i første test

Det endte med seier 6-4 (1-2, 4-1, 1-1) da Oilers møtte Storhamar i sesongens første treningskamp. Oppgjøret var det første av to i turneringen KIK i Kristiansand. Gutta møter Sparta lørdag ettermiddag.

Oilers mål i kampen ble scoret av Tommy Kristiansen (2), Dan Kissel, Jeppe Meyer, Robin Hglund og Brady Brassart.

Sterk midtperiode

Som alltid når et lag kjører sine første bytter etter et sommeropphold trengte oilersgutta litt tid på finne sporet i Idda Arena. Storhamars ledelse etter første periode kunne godt vært større. Midtperioden til regjerende seriemester var imidlertid av det oppløftende slaget.

At Jonathan Hafsmoe øket SILs ledelse tidlig i 2. periode fikk lite å si. Dan Kissel, Tommy Kristiansen, Jeppe Meyer og Robin Haglund sørget for at det var Oilers som gikk til andre pause med to måls ledelse.

Til slutt endte det 6-4. Oilers møter Sparta i sin andre kamp i KIK Trophy lørdag 17.00

Tall og fakta fra fredagens oppgjør på HockeyLive.