Kamper

Norsk Topphockey

 

Sesongens siste mot Ringerike

Kampene kommer tett denne uken. Allerede to dager etter seieren mot Stjernen møter gutta Ringerike i Schjongshallen. Anders Henriksen og co. er klare for kvalifiseringsspill om plass i GET-ligaen sesongen 2019/20. Torsdagens oppgjør blir dermed sesongens siste mellom lagene.

Så får vi se om Oilers fortsetter den gode trenden mot gutta fra Hønefoss. Vi har vunnet i alle de fem foregående oppgjørene denne sesongen. Og vi trenger hvert eneste poeng vi kan få i den spennende kampen om seriesølv.

Troppen

Det er en glede å melde at Luc Snuggerud er spilleklar og debuterer torsdag. Videre gjør David Morley comeback mot Ringerike. #13 har vært ute av spill siden hjemmekampen mot Storhamar 6. desember. Nå gleder vi oss til å ha playmakeren tilbake på isen.

Brandon Burlon reiser ikke til Hønefoss, uten at det ligger noen dramatikk i det. #6 matches fornuftig etter skadeavbrekket og er på plass igjen mot Lillehammer i DNB Arena lørdag.

Dennis Sveum, Phil Lane og Peter Lorentzen er fremdeles ute.

Henrik Medhus (bildet) og resten av gutta tar sesongens siste tur til Hønefoss og Schjongshallen denne torsdagen. (arkivfoto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i Schjongshallen er 18.30.

Runden

Full runde i GET-ligaen denne tirsdagen. Foruten Ringerike – Oilers spilles følgende kamper:

  • Frisk Asker – Sparta
  • Vålerenga – Storhamar
  • Lillehammer – Manglerud Star