Kamper

Norsk Topphockey

 

Siste hjemme før jul

Det gjenstår to kamper for Oilers før julen ringes inn. Gutta reiser til Sarpsborg for å møte et Sparta som endelig er ute av karantene torsdag, men før den tid er det duket for nok et møte med gutta fra Løkka i DNB Arena. Tirsdagens oppgjør mot Grüner har nedslepp 18.00.

 

Kampen er den tredje mellom Oilers og Grüner denne sesongen. Oilers står med to seire så langt.

Vi har møtt laget i svart og lilla totalt sju ganger i eliteseriesammenheng. Seks av møtene har endt med seier til oss.

Troppen 

Daniel Bøen Rokseth er tilbake på isen etter å ha stått over mot Lillehammer. Forhåpentligvis er også Andreas Klavestad fit for fight. I så fall stiller vi med skadefritt backkorps for første gang på lenge.

På løpersiden er skadesituasjonen uendret. I tillegg står Simen Talge over de to siste før jul, grunnet karantene gitt i kampen mot Lillehammer.

Det er imidlertid duket for nok en debut i DNB Arena. Unggutten William Kuisma spiller sin første kamp for A-laget denne torsdagen.

Lesestoff

Mediaguide foran oppgjøret er som vanlig levert av Trygve Svendsen.

Du kan lese digital versjon av kampprogrammet på denne linken. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Oilers står med tap etter to jevne kamper mot mjøslagene Storhamar og Lillehammer. Klarer Nicolai Bryhnisveen (bildet) og resten av gutta å komme tilbake på vinnersporet når Grüner gjester DNB Arena denne tirsdagen. Her fra forrige møte mellom lagene i Stavanger. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i DNB Arena er 18.00.

Runden

Foruten oppgjøret i Stavanger spilles to kamper i Fjordkraft-ligaen denne tirsdagen:

  • Vålerenga – Sparta
  • Narvik – Stjernen

Sparta er med andre ord tilbake i manesjen etter et lengre opphold i karantene grunnet koronasmitte. Vi ønsker våre venner fra Sarpsborg ekstra lykke til etter en krevende periode for klubben.