Kamper

Norsk Topphockey

 

Siste hjemme før jul

GET-ligaens førjulsopphold er over. Tirsdag starter jule- og nyttårsprogrammet med Stjernen hjemme i DNB Arena. Det gjenstår fire kamper i 2018, før det fortsetter slag i slag i det nye året. Oilers spiller 15 kamper på sju uker før neste landslagsopphold i starten av februar. Man trenger neppe å være rakettforsker for å forstå at denne perioden får stor betydning for utfallet i medaljekampen. 

I Oilers håper vi selvsagt at den siste tids flyt fortsetter over jul og nyttår. Åtte strake seire har plassert gutta alene på tabelltopp. Der trives de godt. Prestasjoner er imidlertid ferskvare, og nå er det Stjernen som gjelder. Tirsdagens oppgjør er det fjerde mellom lagene så langt denne sesongen. Gutta i rødt vant det første etter straffeslagskonkurranse. Oilers tok alle poengene i de to neste.

Troppen

Som de fleste sikkert har fått med seg blir David Morley ute en lengre periode etter skaden han pådro seg mot Storhamar. Dennis Sveum venter også på bli helt fit for fight. Peter Lorentzen fikk fire kampers karantene etter taklingen på SIL-kaptein Patrick Thoresen i forrige kamp, og spiller ikke tirsdagens oppgjør.

På positiv side kan vi melde at Jacob Lagace er tilbake etter skade, og at sekstetten Robin Haglund, Markus Vikingstad, Thomas Berg-Paulsen, Jonas Wikstøl, Lars Christian Rødne og Tine Klofutar igjen er tilgjengelige etter spill i U20-VM de siste ukene.

Lad opp til kamp

Du finner tall og fakta foran oppgjøret i vår mediaguide, som vanlig ført i pennen av Trygve Svendsen.

Nedenfor ser du fersk episode av magasinet Hjemmakamp, denne gang i et litt utvidet format. RA-sportens Espen Iversen er gjest og deler sin oppsummering av sesongen så langt, fra sitt ståsted som lokal sportsjournalist. Robin Haglund er også innom programmet, en av seks unggutter fra Oilers som de siste ukene har vært opptatt med U20-VM.