Kamper

Norsk Topphockey

 

Sølv til Kvinner Elite. Bronse til U18.

Helgens to The Final Four-turneringer er over. Søndag spilte U18 bronsefinale mot Storhamar på Jordal, mens Kvinner Elite gjorde opp om kongepokalen med Hasle-Løren i Grünerhallen.

 

Ungguttas bronsefinale gikk veien. Seier 5-2 sørget for at Patrick Børresens mannskap kan legge bronsemedaljer til seriegullet som allerede er på plass i premieskapet hjemme i Stavanger.

For Oilers Kvinner Elite ble det dessverre tap søndag, og den nybakte seriemesteren måtte dermed se jentene fra Hasle-Løren løfte den aller gjeveste pokalen etter kampslutt.

Begge lag reiste til Oslo for å vinne sine turneringer og er selvsagt skuffet over ikke gå hele veien. Like fullt benytter vi  anledningen til å gratulere svåvel U18 som Kvinner Elite med nye medaljer, i det som uansett blir stående som solide sesonger,

Gutta på U20 skal forøvrig ut i sin The Final Four i Schjongshallen på Hønefoss neste helg. Motstander i lørdagens semifinale er Storhamar. Øvrige deltakere er Vålerenga og Lørenskog.

 

Jentene møter vinneren av semifinalen Grüner – Hasle-Løren i finalen som spilles i Grünerhallen søndag 16.00. U18-gutta spiller om bronse mot taperen av semifinalen Vålerenga – Storhamar. Kampen på Jordal har nedslepp søndag 12.00.

Du du finner tall og fakta om begivenhetene på HockeyLive.

Den sportslige bredden i Oilersfamilien er solid. Våre juniorlag og ikke minst Oilers Kvinner Elite leverte sterke resultater sesongen 2021/2022 og spilte alle om medaljer i sine sluttspill.