Kamper

Norsk Topphockey

 

Spennende søndag for Oilers

En herlig helg i Oilersfamilien fortsetter. Etter stortapet mot Superlaget lørdag får gutta sjansen til å reise kjerringa nå de møter Storhamar i CC-Amfi søndag ettermiddag. Nedslepp 17.00. Hjemme i DNB Arena jakter U20 sin åttende strake seier når pucken droppes mot Frisk Asker/NTG 15.00.

A-laget tar altså turen til Hamar søndag, for anlednngen med de svarte draktene i bagasjen. Sist gikk det veldig bra. Det endte 4-6 etter, at Oilers på et tidspunkt ledet hele 1-6 da lagene møttes i Fjøset 27. september.

Storhamar fikk imidlertid en solid revansje da de gjestet DNB Arena 29. oktober. 1-5 sto det på kuben til slutt. En klar seier til hvert lag så langt denne sesongen med andre ord. Begge på bortebane.

storhamar oilers
To scoringer og en assist. Eirik Salsten fikk litt av et gjensyn med sin gamle hjemmebane da Oilers gjestet CC-Amfi 27. september. (Foto: Fredrik Olastuen)

Troppen

Oilers stiller til kamp i på Hamar med samme mannskap som møtte Stjernen torsdag. Petter Røste Fossen og Anders Henriksen er med andre ord hjemme i Stavanger.

Følg kampen

Nedslepp i CC-Amfi er 17.00.

Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken.

Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.

Vi holder også våre følgere på Twitter oppdatert på utviklingen i kampen.

Holder U20 seg på vinnersporet?

Det blir Oilers på hjemmebane også denne søndagen. U20 spiller den andre av to kamper mot Frisk i DNB Arena. Nedslepp 15.00. Møt opp og støtt unggutta i kampen om seriemedaljer.