Kamper

Norsk Topphockey

 

Spenning fra første dropp

Sommeren går mot slutten. Ny hockeysesong nærmer seg med stormskritt. For oss som elsker verdens mest fantastiske idrett har de siste månedene vært spesielle. Avlyste sluttspill. Avlyst VM. NHL er i skrivende stund i gang med en heseblesende avslutning av sesongen i sine «bobler» i Toronto og Edmonton.

I Oilers krysser vi selvsagt fingrene for at såvel hjemlig liga som Champions Hockey League kan starte opp som planlagt i starten av oktober. Den pågående korona-pandemien gjør at mange spørsmål fremdeles står ubesvarte. Ikke minst med tanke på i hvilket omfang publikum slipper inn på arenane denne høsten. Vi velger uansett å være optimister og teller ned til seriestart mot Storhamar 3. oktober.

Hele serieoppsettet 2020/21 finner du på denne linken. 

Dobbeltmesterne fra 2018 er vertskap for forrige sesongs seriemester i CC Amfi 3. oktober. De tidligere lagkameratene Markus Søberg og Mats Larsen Mostue (bildet) møtes med andre ord allerede i første serierunde. Her fra siste møte mellom lagene i DNB Arena. (foto. Oddmund Sola)

Mye å glede seg til

Serieåpning på en av ligaens tøffeste bortebaner for gutta med andre ord. Like greit å bare hive seg i det. Terminlisten byr for øvrig på spesielle oppgjør i begge ender. Å starte mot SIL er solide saker.

Å være vertskap for Vålerenga i siste serierunde lørdag 13. mars inviterer også til fest. Tenk hvilken triller det kan bli i en forhåpentligvis spennende serieavslutning!

Hockey Classic

Kjapt om terminlisten: Øverste divisjon i norsk hockey (perioden som GET-ligaen er over, nytt navn er i skrivende stund uavklart) vil i 2020/21 bestå av de samme 10 klubbene som forrige sesong. Alle lag skal gjennom totalt 45 kamper.

Tradisjonen med romjulskamper videreføres. Narvik er Oilers’ motstander hjemme/borte denne gang.

Nytt for vår del denne sesongen er at Oilers blir Lillehammers motstander i vinterens Hockey Classic som går av stabelen lørdag 20. februar. Det planlegges en storslått helg i Håkons Hall, hvor det skal handle om langt mer enn kampen mellom de to klubbenes A-lag. Vi kommer selvsagt med mer om festen etter hvert som brikkene faller på plass.

Canadierne David Morley og Brendan Ellis (bildet) kan fort havne i sentrale roller når Lillehammer og Oilers møtes til Hockey Classic i Håkons Hall lørdag 20. februar. Utvilsomt et av vinterens høydepunkt. Her fra lagenes møte i DNB Arena 12. oktober 2019. (foto: Oddmund Sola)