Kamper

Norsk Topphockey

 

Stjernen i 100

Duket for et aldri så lite jubileum i DNB Arena når de røde fra Plankebyen kommer til Stavanger denne torsdagen. Det som startet i Siddishalen 19. oktober 2003 har blitt til 100. Vi snakker eliteserieoppgjør mellom Oilers og Stjernen og ønsker publikum velkommen til rundt tall i en julepyntet DNB Arena.

 

Oilers har for øvrig vunnet 70 av de 99 oppgjørene mot gutta fra Fredrikstad. Så får vi se hva nummer 100 bringer.

Billett til kampen kjøper du her.

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden frister for deg og noen du synes fortjener det? Klassisk pinnekjøtt står øverst på menyen denne torsdagen. Sammen med masse annet godt.

Klikk her for mer info. 

Som nevnt innledningsvis er storstua pyntet som seg hør og bør ved inngangen til adventstiden. Og det skal ikke stå på kos denne torsdagen. Både julesnacks og julekor er på plass. Kanskje dagen for å finne fram julegenseren og få nisselua på hodet? Varmt velkommen til julekamp er du i alle fall.

Saken fortsetter under bildet.

Torsdag er det duket for nedslepp i det som blir serieoppgjør nummer 100 mellom Oilers og Stjernen. Her droppes pucken i et av de av de forrige 99. (Arkivfoto: Oddmund Sola)

Kampen

Nedslepp mot Stjernen er 18.30. Dørene åpner 17.00.

Digitalt program til kampen finner du her. Det er Iver Wick Karlsen og Greg Mauldin som signerer papirutgaven etter oppgjøret denne torsdagen.

Mediaguide foran oppgjøret leser du på denne linken, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Gledelig å melde at Mathias Trettenes er tilbake etter å ha stått over mot Frisk Asker forrige helg.

Martin Gran, Christoffer Karlsen og Tommy Kristiansen er alle på skadelisten.