Kamper

Norsk Topphockey

 

Takk for innsatsen Olli

Han står bokført med totalt 41 kamper for klubben og var i sin tid med på å spille Oilers opp i eliten. 14 år senere var han tilbake i Stavanger, denne gang som assisterende trener. Etter to år reiser den populære finnen tilbake til treneroppgaver i moderklubben Vaasa Sport. Vi i Oilers takker for denne gang og ønsker Olli Hällfors lykke til videre. 

Olli ønsker å jobbe nærmere familien og tar fatt på spennende oppgaver som trener for Vaasas U20-lag på høyeste juniornivå i Finland. Han tar med seg mange gode minner fra sitt andre opphold i Stavanger.

– Dette har vært kjekke og ikke minst lærerike år for meg. Jeg reiser herfra med kunnskap jeg ikke hadde da jeg kom sommeren 2016. Dette er en flott klubb, sier Olli til oilers.no bare timer før han setter på flyet hjem til Finland.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

To sesonger som assisterende trener i Oilers er over for Olli Hällfors. Når går turen hjem til Finland og treneroppgaver i Vaasa Sport. (foto: Kjetil Garvik)

Sportslig har Olli fått være med på både opp- og nedturer. Mest det første. Dobbeltgullet den første sesongen smakte selvsagt godt, men også turene i Europa har gjort inntrykk.

– To sesonger med deltakelse Champions Hockey League er gode minner. Skal jeg trekke frem en spesiell kamp blir det besøket hos slovakiske Nitra høsten 2016. Stemningen og atmosfæren der er noe av der sykeste jeg har opplevd, sier den tidligere oilersbacken.

Det viktigste Olli tar med seg hjem til Finland handler imidlertid ikke om gull eller stemning, men om mennesker.

– Årene i Stavanger har gitt meg mange flotte relasjoner. Jeg reiser hefra med venner for livet. Det setter jeg veldig stor pris på, avslutter Olli Hällfors til oilers.no.

To sesonger i CHL er minner Olli setter høyt fra tiden i Stavanger. Her sammen med sportssjef Pål Higson (t.h.) og hovedtrener Pål Gulbrandsen i tsjekkiske Plzen høsten 2016. (foto: Kjetil Garvik)