Kamper

Norsk Topphockey

 

To nye år for Andy

Da har vi gleden av å melde at Anders Tangen Henriksen fortsetter i Oilers også etter inneværende sesong. Andy har skrevet ny toårskontrakt med klubben og blir med det værende i DNB Arena minst ut sesongen 2023/2024.

 

Oilers har med det fått på plass en viktig brikke i den norske stammen i laget. At en lokale profil fortsetter i klubben er selvsagt også positivt. Hovedpersonen selv gleder seg.

– Deilig å få dette på plass. Det er her jeg ønsker å spille, det er ikke noe å lure på, sier Anders til oilers.no.

Den hardtarbeidende løperen kom tilbake til Oilers etter tre sesonger på Østlandet (Ringerike og Sparta) foran denne sesongen, og kan se tilbake på en solid seriesesong.

– Jeg var heldig og fikk en veldig bra start. Så har det vel gått litt opp og ned, slik det alltid vil gjøre gjennom en lang sesong, sier Andy, som selvsagt også er godt fornøyd m,ed lagets prestasjoner så langt denne sesongen.

– Det må være lov å si at vi tok et fortjent seriegull, noe som selvsagt gjør oss til favoritter også i sluttspillet. Kvartfinalen har også gått etter planen. Vi har fire solide rekker som maler på, og har i tillegg fått litt pause med mulighet til å samle overskudd inn mot neste runde. Dette kan bli veldig bra til slutt, sier han.

Noe enkel vei til Byttå blir det imidlertid ikke.

– Nei, se bare hvor jevne de tre andre kvartfinaleseiene er. I semifinalene blir det vel så tøffe tak. Det er bare å trykke arbeidshanskene inn og grinde på, avslutter Ander Tangen Henriksen til oilers.no.

Anders Tangen Henriksen gleder seg til mer jubel med Oilers. Både i det pågående sluttspillet og to nye sesonger i hjemmegarderoben i DNB Arena. foto: Lars Kristian Aalgaard)