Kamper

Norsk Topphockey

 

To nye år for Todd

Oilers valgte å legge nyheten om Todd Bjorkstrands signering for to nye sesonger inn i programmet på arrangement for sesongkortholdere og sponsorer foran kampen mot Ringerike. Hovedpersonen selv sier at familiefølelsen som møtte ham allerede første dag på besøk i klubben har betydd mye for ønsket om å fortsette.

 

Han legger heller ikke skjul på at ønsket om gull trigget avgjørelsen for hans del. Vel har vant Oilers seriegullet i suveren stil vinteren 2020, men to sesonger uten sluttspill har etterlatt seg en uforettet sak i DNB Arena.

Sportssjef På Higson vektla Todd og trenerteamets solide resultater så langt kombinert med evnen til å videreutvikle unge norske spillere som begrunnelse for å ville satse videre på Bjorkstrand i DNB Arena.

Vi gratulerer Todd med to nye år i Stavanger og ønsker lykke til med sesongavslutningen, og ikke minst det som blir (bank i bordet) det første sluttspillet på tre år.

Samarbeidet mellom Lubos Pisar (fra venstre) Juha Kaunismäki og Todd Bjorkstrand fortsetter på trenerrommet i DNB Arena. (foto: Kjetil Garvik)